El Chivo broileria, grillattua ananasta ja Chipotle-cremeä - Soosikauppa

1 kokonainen broileri

3 rkl El Chivo Carne Asada-mausteseosta

1 ananas

2 rkl ruokaöljyä

1/2 dl El Chivo Original Hot Saucea

200 g Creme Fraichea

3 rkl El Chivo Chipotle Hot Saucea

1 tl Espicy Spicy Salted Honey-hunajaa (tai muuta juoksevaa hunajaa esim. H.O.T Honey)

Esilämmitä grilli epäsuoralle lämmölle 200 asteeseen.

Sekoita creme fraiche, El Chivo Chipotle Hot Sauce ja Espicy Spicy
Salted hunaja tasaiseksi cremeksi. Laita jääkaappiin odottamaan
ruokailua.

Aseta broileri rintapuoli alaspäin leikkuulaudalle ja leikkaa hyvillä
keittiösaksilla pyrstöstä alkaen selkärankaa myöden broileri auki.
Näin broileri avautuu lituskaiseksi.

Hiero El Chivo Carne Asada-mausteseos broileriin reippaasti kumminkin
puolin. Asettele broileri levitettynä grilliin epäsuoralle lämmölle,
rintapuoli alaspäin, ja grillaa noin 20 minuuttia. Käännä ja jatka
grillausta kunnes broileri on kypsää noin tunnin päästä kun
sisälämpötila on 74 astetta. Kypsyyden voit testata myös
pistämällä veitsellä tai terävällä tikulla broilerin reiteen.
Broileri on kypsä kun sisältä tuleva neste on kirkasta.

Leikkaa ananas pituussuunnassaan kuuteen lohkoon. Sivele ananaksen
pinnat ensin ohuelti ruokaöljyllä, ja sen jälkeen El Chivo Original
Hot Saucella. Grillaa suoralla, kuumalla lämmöllä muutama minuutti
per puoli niin, että ananas saa hyvät grilliraidat pinnoilleen.

Tarjoa El Chivo broileri grillatun ananaksen ja Chipotle-cremen kanssa.

Liity odotuslistalle Ilmoitamme sinulle heti, kun tuotetta on jälleen tilattavissa. Jätä sähköpostiosoitteesi.