TOIMITUSTAVAT

Toimitamme tuotteitamme PostNordin kuljetuspalveluiden avulla sekä vapaasti varastostamme. Toimitukset tällä hetkellä mahdollisia vain Suomen sisällä.
Toimituskulut sisältävät pakkausmateriaalit ja lähetyksen käsittelyn. Koska useimmat kastikkeet ovat lasipulloissa, pakkaamme tuotteet huolellisesti kuplamuoviin ja pehmusteisiin. Kierrätämme pakkausmateriaaleja mahdollisuuksien mukaan.


PostNord säilyttää lähetyksiä noutopisteissä sekä pakettiautomaateissa 7vrk. Tämän jälkeen noutamaton paketti palautetaan lähettäjän kustannuksella takaisin Soosikaupalle. Pidätämme oikeuden veloittaa noutamattoman paketin lähetyskulut asiakkaalta.

MyPack Collect – Hinta 5,90€ / paketti. Nouto lähimmästä PostNordin toimipisteestä tai pakettiautomaatista. (Paketin max. paino 30kg)

Yli 100€ arvoiset tilaukset lähetämme veloituksetta!

PostNordin palvelupisteiden verkosto on laaja (yli 1600) ja koko Suomen kattava. Palvelupisteitä ja pakettiautomaatteja sijaitsee kauppojen yhteydessä, R-kioskeilla, Tokmanneilla sekä Matkahuollon yhteydessä. Voit valita mieleisesi noutopisteen/automaatin syöttämällä jakelualueen postinumeron ostoskorin noutopistehaku-kenttään.
MyPack Collect –paketti kuljetetaan valittuun noutopisteeseen 2-4 arkipäivän kuluessa lähetyksestä. Paketit lähtevät Soosikaupalta viimeistään kahden arkipäivän kuluessa tilauksesta.
Saat ilmoituksen saapuneesta lähetyksestä tekstiviestillä tai sähköpostilla, jonka jälkeen paketti on noudettavissa saapumisilmoituksessa ilmoitetusta toimipisteestä. Mikäli nouto on pakettiautomaatista, saat saapumisilmoituksen yhteydessä PIN-koodin lokeroa varten. Voit noutaa lähetyksen henkilöllisyystodistusta vastaan tai valtuuttaa toisen henkilön hakemaan lähetyksen. Täytä silloin valtakirja.

MyPack Home – Hinta 10,90€ / paketti. Toimitus kotiovellesi. (Paketin max. paino 35kg)

PostNord kotiinkuljetuspalvelu toimittaa paketin perille asti haluamaasi toimitusosoitteeseen. Ennen toimitusta PostNord lähettää ennakkoilmoituksen sopiakseen toimituspäivästä ja toimituksen aikaikkunasta. Ennakkoilmoitus lähetetään tekstiviestillä tai sähköpostilla. Paketti luovutetaan kuittausta vastaan. Mikäli lähetys luovutetaan jollekin toisella, pitää siitä olla valtakirja. Mikäli pakettia ei saada toimitettua asiakkaalle, palautuu se 14 päivän jälkeen takaisin lähettäjälle.

Nouto Nokialta / Vapaasti varastostamme

Tuotteet voi myös noutaa Nokian varastoltamme maksutta. Tarjoamme noutomahdollisuuden arki-iltaisin (Ma-To) klo 18:00 – 20:30 välillä. Voit tarvittaessa ehdottaa meille myös muuta noutoajankohtaa.

Saat sähköpostiisi erillisen vahvistuksen, kun olemme keräilleet tilauksesi. Viesti sisältää mm. lisäohjeet varastolle saapumisesta. Muistathan, että noudosta on ilmoitettava meille etukäteen soittamalla tai viestittämällä numeroon 040 724 6000 (myös whatsapp!) tai sähköpostitse asiakaspalvelu@soosikauppa.fi.

Liity odotuslistalle Ilmoitamme sinulle heti, kun tuotetta on jälleen tilattavissa. Jätä sähköpostiosoitteesi.