REKISTERISELOSTE & TIETOSUOJASELOSTE

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste

REKISTERINPITÄJÄ

Soosikauppa (Y-tunnus: 2412236-0)
Pirkkalaistie 1
37100 NOKIA

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Krista Yliruusi
puh. 040 724 6000
asiakaspalvelu@soosikauppa.fi

REKISTERIN NIMI

Soosikaupan asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Rekisterin käyttötarkoitus on Soosikaupan asiakkaiden tilausten käsittely ja arkistointi, asiakasrekisterin ylläpitäminen ja asiakassuhteen hoitaminen. Tietoja voidaan käyttää Soosikaupan toiminnan kehittämiseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen sekä tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja käsitellään ainoastaan Soosikaupan toimesta eikä niitä luovuteta ulkopuolisille tahoille. Rekisterin tietoja voidaan käyttää kohdennettuihin sähköpostitiedotteisiin kuten asiakaskirjeisiin, suoramainontaan, etämyyntiin sekä markkina- ja mielipidetutkimuksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen käyttö ilmoittamalla siitä Soosikaupan asiakaspalveluun asiakaspalvelu@soosikauppa.fi tai puh. 040 724 6000.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

Henkilön etu- ja sukunimi
Postiosoite
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Rekisteröitymispäivä
Viimeisin kirjautumisajankohta
Kirjautumiskerrat
Tilaushistoria ja tilaustiedot
Tilausten PostNordin seurantatiedot
Asiakkaan ilmoittamat asiakassuhteen hoitoon liittyvät tiedot

REKISTERIN TIETOLÄHTEET

Asiakasrekisterin tiedot kertyvät Soosikaupan kotisivujen rekisteröitymisen ja verkkokaupan kautta sekä asiakkaiden henkilökohtaisesti, puhelimitse tai sähköpostitse ilmoittamien tietojen perusteella.

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Soosikaupan käytössä lukuun ottamatta perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa, kun käytetään yhteistyökumppaneiden palveluita. Henkilötietojen siirtäminen ei ole tarpeellista eikä tietoja luovuteta ulkopuolisille tai Euroopan Unionin ulkopuolelle.

Rekisteröityneen henkilötiedot ja tilaushistoria voidaan poistaa käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus on Soosikaupan tilauksia käsittelevillä henkilökuntaan kuuluvilla henkilöillä. Rekisteri sijaitsee salasanasuojatulla palvelimella ja käytössä on yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevat tekniset suojausmenetelmät.

REKISTERIN TIETOJEN TARKISTUS JA KORJAAMINEN

Jokaisella on oikeus tarkistaa asiakasrekisteriin tallennetut tietonsa. Esitä pyyntö suullisesti sekä sähköpostilla tai kirjeellä asiakaspalvelu@soosikauppa.fi/ Pirkkalaistie 1, 37100 Nokia ja puhelin 040 724 6000. Rekisteröitynyt henkilö voi muuttaa tietojaan salasanasuojatulla sivustolla Soosikaupan kotisivuilla.

Liity odotuslistalle Ilmoitamme sinulle heti, kun tuotetta on jälleen tilattavissa. Jätä sähköpostiosoitteesi.