800 g naudan jauhelihaa (10% rasvalla)
2 sipulia
2 rkl ruokaöljyä
2 rkl Blues Hog Original Dry Rub Seasoning-mausteseosta
1 tl suolaa
2 munaa
0,5 dl korppujauhoja
200 g Cheddar-juustoraastetta
Glaseeraukseen Blues Hog Original BBQ Sauce-kastiketta
1 kg yleisperunaa
50 g voita
1 tl Blues Hog Original Dry Rub Seasoning-mausteseosta
1 tl suolaa
Esilämmitä grilli epäsuoralle lämmölle 200 asteeseen.
Vaihtoehtoisesti murekkeen paisto uunissa 180 asteessa 45 minuuttia.
Kuutioi sipuli ja paista pannulla öljyssä muutaman minuutin ajan.
Kaada sipuli kulhoon ja anna jäähtyä. Lisää munat, korppujauho ja
mausteet. Sekoita ja anna turvota viiden minuutin ajan. Sekoita
jauheliha hyvin mausteseokseen.
Voitele grillin kestävä leipä- tai murekevuoka (tai foliovuoka) ja
taputtele tasaisesti puolet jauhelihamassasta vuuan pohjalle. Tee
kädellä vuokaan pituussunnassa kouru ja laita Cheddar-raaste kouruun.
Lisää nyt loput jauhelihamassasta vuokaan ja taputtele pinta
tasaiseksi. Sivele päälle runsaasti Blues Hog Original BBQ
Sauce-kastiketta.
Aseta vuoka grilliin epäsuoralle lämmölle. Grillaa noin 45 minuutin
ajan, sivellen pintaa muutaman kerran Blues Hog Original BBQ
Sauce-kastikeella grillauksen aikana.
Keitä perunat kypsiksi. Sulata voi ja lisää siihen suola ja Blues Hog
Original Dry Rub Seasoning-mausteseos. Murskaa varovasti kämmenellä
tai lautasella perunat. Sivele perunoiden pinnat voisulalla ja grillaa
suoralla, kuumalla lämmöllä muutama minuutti per puoli, sivellen
voisulalla.
Tarjoa mureke murskattujen pottujen kanssa.