Torchbearer Sauces
TorchBearer Sauces was founded by Vid, Ben, and Tim, three guys in their 20s with a knack for creating tasty condiments, fiery hot sauces, and tasty recipes with them. Besides creating a range of table sauces and enough recipes to fill a book, TorchBearer has also been turning heads with the world’s first habanero cheesecake.
So how did TorchBearer start, you ask? Well, like many great inventions, the sauce itself started as a fluke. Vid and Ben just happened to have lots of extra habaneros in their gardens that they didn’t want to go to waste. As a result, they decided to create a habanero preserve. Little did they know that it ended up tasting better than anything on the market —so, naturally, they decided to share a good thing.
The three guys took a few days off work, drove from Pennyslvania to Texas—and back (over 72 hours!)—and picked up 666 pounds of habanero peppers. They spent two weeks of chopping, bagging, and freezing the peppers so they’d have enough for the upcoming winter. It wasn’t long before they were making all the sauces themselves, by hand.
Armed with temporary labels and their first full batch of sauce, it was now time to see if the world was ready. The guys went down to the Cajun Hot Sauce Festival in Louisiana and won three national awards with their sauces. More awards started coming and it wasn’t long before the word started getting out. The End.
Okay, well not quite The End. The guys are still hitting the hot sauce festivals and coming up with new concoctions all the time.
Sean (varmistettu kirjoittaja) –
Sean (varmistettu kirjoittaja) –
This is an amazing sauce for pizza and pasta in my opinion! It has a strong garlic taste and the reaper flavor is really there so if you like very hot stuff, this is for you!
Tuukka S. (varmistettu kirjoittaja) –
Todella tulinen valkosipulinen soosi.
Erno-Ilari P. (varmistettu kirjoittaja) –
Tämä kastike on oman makuni kannalta varsin tulinen ja sen myötä käytän sitä varovaisemmin, kun ehkä muita miedompia kastikkeita. Pidin kuitenkin mausta ja käytän aika-ajoin muiden kastikkeiden kanssa.
Mikko (varmistettu kirjoittaja) –
Polttaa mielestäni kovempaa kuin Ultimate annihilation. Valkosipulin maku on ihan mukava ja tietenkään ei tuoretta valkosipulia muistuta. Hyvä Wingsien päällä ja salee Pizzankin.
Tero Syvaniemi (varmistettu kirjoittaja) –
Parasta pitsan, uunileipien ja muiden juustoisten makujen päälle. Tuima mutta samalla lempeän valkosipulinen.
Mikko I. (varmistettu kirjoittaja) –
Omasta mielestä tulisempi kuin ultimate annihilation. Valkosipulin maku on vahva, mutta mikään korvike valkosipulin käytölle tämä ei ole ruuassa.
Mikko (varmistettu kirjoittaja) –
Jotenkin yllättävän raju kastike, mutta myös todella maukas
Nimetön (varmistettu kirjoittaja) –
Powerful heat, delicious in taste. Great for direct use or mixed with mayo in burgers. Top!
Tero (varmistettu kirjoittaja) –
Hiipivä pitkä tulisuus, joka neutraloituu selleritikuilla yllättävän tehokkaasti. Ei ehkä oikein siipien kaveriksi, mutta kuten muut ovat todenneet varmasti hyvä vaikkapa pizzan päälle.
Pinja (varmistettu kirjoittaja) –
Yllättävän tulinen, valkosipuli maistuu
Nimetön (varmistettu kirjoittaja) –
Ville M. (varmistettu kirjoittaja) –
Valkosipulin maku on vahva muttei jyräävä. Polte on vahva ja alkaa välittömästi paristakin tipasta. Kuitenkin kokonaisuus pysyy vielä nautittavassa määrissä. Toki jos lusikkakaupalla soosia sotkee ruuan sekaan, niin useimmilla voi alkaa jo tuntua. Mutta omaan makuun tässä ollaan just sweet-spotissa maun ja tulisuuden suhteen. Kyllä Torchbearer tietää mitä tekee!
jarkko (varmistettu kirjoittaja) –
Todella hyvä maku ja potkua löytyy
Akseli L. (varmistettu kirjoittaja) –
Erittäin valkosipulinen ja tulinen. Potkii nimellisiä scovillejaan paljon kovempaa, esimerkiksi Poppamiehen 10/10 330k scovillea ei tunnu läheskään yhtä tuliselta kuin tämä “vaivaisella” 116k. Soosi on melko öljyinen ja varsin erilainen kuin monet muut chilisoosit. Ihan kokeilemisen arvoinen mutta en ehkä uusiksi ostaisi kuitenkaan enään.
Aino (varmistettu kirjoittaja) –
Tätä menee päivittäin lähes joka aterialla. Menee leivän, omeletin, pastan ja pizzan päällä. Sopii lähes mihin tahansa ruokaan thaikkuruuasta burritoihin, you name it. Sopivan tulista ja maistuu hyvälle 🔥👍 Kehun tätä aina kavereille.
penthouse92 (varmistettu kirjoittaja) –
Helvetin hyvä valkosipulisoosi jossa on makua ja potkua
Martin (varmistettu kirjoittaja) –
Hot hot hot garlic
Kimmo (varmistettu kirjoittaja) –
Potkua riittää. Maku on hyvä jos ehtii polttelulta maistaan 😅
Nimetön (varmistettu kirjoittaja) –
Soosi on paksua, joten vähän sama ongelma, kuin muiden valmistajan tuotteiden kanssa – pullonsuu tukkeutuu.
Harri S. (varmistettu kirjoittaja) –
Todella maukas kastike jossa todella hyvä lempeä polte.
Jose (varmistettu kirjoittaja) –
Garlic Reaper: Erittäin hyvä inasen sinappinen, kermaisen hedelmäinen reaper. Ei oo sellasta löysää etikkalitkuu vaan ehtaa tavaraa. Ei oo sieltä överitulisesta päästä, mutta tää on jo kolmas purkki jonka ostan tätä samaa, eli kertoo jo jotain laadusta. Tätä voi laittaa joka ruokaan ja ruuanlaittoon 5/5 !
Tuukka (varmistettu kirjoittaja) –
Todella hyvänmakuinen kastike, jos valkosipulista tykkää. koostumus vaikuttaa öljyiseltä hyvällä tavalla.
Omasta mielestäni melko mieto chiliharrastajalle, että mausta pääsee hyvin nauttimaan. Ei ole vedetty överituliseksi.
Johonkin burriton väliin sopii varmasti mainiosti tai miksei vaikkapa pizzan päälle. Tulen ostamaan jatkossakin.
Tuukka Väyrynen (varmistettu kirjoittaja) –
Tykkään valkosipulista ja tämä vei kielen mennessään. Poltetta löytyy keskinkertaisesti, mutta ei liikaa, joten maustakin pääsee nauttimaan.
Kai T. (varmistettu kirjoittaja) –
Tätä soisi löytyvän aina kaapista! Loistava maku, runsas ja raikas valkosipuli, vahva mutta lempeä polte. Jos toleranssit kestää reaperia, niin tässä on oiva kandidaatti jokaisen pöytämausteeksi.
Joel (varmistettu kirjoittaja) –
Ehdoton banger! 5/5 maku/tulisuus
Jukka-Pekka (varmistettu kirjoittaja) –
Erittäin tulinen ja maukas. Paras garlic soosi mitä löytynyt
Nimetön (varmistettu kirjoittaja) –
+
Tapio (varmistettu kirjoittaja) –
Valkosipuli? Check. Tulisuus? Check. Tää on aika valttia.
Nimetön (varmistettu kirjoittaja) –
hyvä soosi