Hellfire Devil’s Blend Roasted Reaper Hot Sauce 148ml

Hot Ones

14,90 

Hellfire on tunnettu kauhuteemaisista etiketeistään ja erittäin tulisista resepteistä, jotka piileskelevät useamman kuin yhden Hot Ones -kastikekokoonpanon “pimeissä kulmissa”. Tällä kertaa he ovat palanneet hillitymmällä poltteella, mutta “sytyttäneen” maun paahdettujen Jalapeñojen, tomatillojen, Granny Smith -omenoiden ja kevätsipulin ansiosta. Devil’s Blendiin on lisätty myös pirullinen kosketus paahdettua Reaper-chiliä, josta voi aistia savua, kirpeyttä ja aromaattisia yrttejä. Tämä palkittu resepti saa varmasti sinutkin istumaan tiukasti alas ja keskittymään hetkeen.

Hot Ones – Kausi 14 – Siipi 4 – 42.000 Scovillea

Alkuperä: USA

Sisältö: 148 ml

(6 customer reviews)

Out of stock

Ainesosat: Avotulella paahdettu Jalapeño -chili, etikka, tomatillo, Granny Smith -omena, paahdettu valkosipuli, kevätsipuli, korianteri, vihreä Carolina Reaper -chili, merisuola, juustokumina ja limemehu.

Ravintosisältö 100 grammaa kohden
Energiaa: 146,4 kJ / 35 kcal
Rasvaa: 0 g
– josta tyydyttyneitä: 0 g
Hiilihydraatteja: 5 g
– josta sokeria: 3 g
Proteiinia: 1 g
Suolaa: 1,47 g

Säilytä alle +6 °C avaamisen jälkeen.

Additional information

Weight 0,3 kg
Chililajike

,

Tulisuus

6 reviews for Hellfire Devil’s Blend Roasted Reaper Hot Sauce 148ml

  1. Eetu (verified owner)

  2. Rasse-setä

    Hyvä kastike, mutta Soosikaupan 3/5 tulisuus on todella yläkanttiin. Valmistajan omilla sivuilla tulisuudeksi on ilmoitettu 3/10. Tuli hieman yllätyksenä, että eihän tämä ole ollenkaan tulinen. Maukas joka tapauksessa.

  3. Kimmo (verified owner)

    Todella hyvän makuinen mutta tulisuutta ei ole nimeksikään. Mausta 5 ja tulisuudesta 1.

  4. Henri Myllymäki (verified owner)

    Tortillan kanssa oiva makupari! Hieman etikkainen , valkosipuli vahvana sekä paahteisuus tuo mukavaa pyöreyttä.

  5. thepayne2 (verified owner)

    Hyvä paahteinen ja hillitty tulisuus. Ehdoton suosikki.

  6. Nimetön (verified owner)

    +

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *