Ainesosat: Paahdettu punainen paprika, vesi, Aceto Balsamico di Modena IGP (11%) (viinietikka, rypälemehutiiviste), omenaviinietikka, Calabrian -chili (8%), sitruunamehutiiviste, sokeri, Cayenne -chili, mausteet, suola, luonnollinen aromi, kuivattu Porcini SIENI, sakeutusaine: ksantaanikumi ja valkosipuli.
Ravintosisältö 100 grammaa kohden
Energiaa: 197 kJ / 47 kcal
Rasvaa: 0,7 g
– josta tyydyttyneitä: 0,1 g
Hiilihydraatteja: 8,5 g
– josta sokeria 5,4 g
Kuituja: 0,8 g
Proteiinia: 1,2 g
Suolaa: 2,0 g
Matti Immonen (varmistettu kirjoittaja) –
Mukava jälkipotku
Nimetön (varmistettu kirjoittaja) –
Mukavan kuuma, mutta perus versio paljon paremman makuinen.
Saku S. (varmistettu kirjoittaja) –
Tosi hyvä, tosin melko tavallinen. Niin sanotusti ”hoitaa tehtävänsä” hyvin. Sopii erityisen hyvin voileipiin.
Nimetön (varmistettu kirjoittaja) –
Maukas kastike. Ei liian tulinen. Suosittelen.
Nimetön (varmistettu kirjoittaja) –
Toimiva chilikastike esim. pizzan päälle. Ei nimestä huolimatta kuitenkaan kovin tulinen.
Susanna Parviainen (varmistettu kirjoittaja) –
Tämä on perus hyvä tuote suosittelen <3
Krister Saven (varmistettu kirjoittaja) –
Erittäin hyvä,tilaan lisää kun loppuu.
Krister Saven (varmistettu kirjoittaja) –
Miedosti tulinen versio Firellin tuoteperheestä. Tykkään.
Nimetön (varmistettu kirjoittaja) –
Sopii lähes kaikkiin ruokiin. Ei kovin tulinen vaikka extra hot
Petri A. (varmistettu kirjoittaja) –
osaavat italialaisetkin hotsoosia tehdä
Nimetön (varmistettu kirjoittaja) –
Maultaan hyvä mutta ei ole extra hot.
Asmo Halinen (varmistettu kirjoittaja) –
Hivenen ketsuppivihahteinen, mutta silti hyvä. Esimerkiksi pizzan päälle loistava.