Ainesosat: Valkoviinietikka, makea sipuli, paprika, Scotch Bonnet -chili, sitruunamehu, inkiväärijuuri, oliiviöljy, suola ja mausteet.
Ravintosisältö / 100ml:
Energiaa: kJ 255/kcal 61
Rasvaa: 1 g
josta tyydyttyneitä: 0 g
Hiilihydraatit: 1 g
josta sokereita: 0 g
Proteiinia: 0 g
Suolaa: 1 g
Aaron (varmistettu kirjoittaja) –
very good taste but also very runny
Miika (varmistettu kirjoittaja) –
Maukas kastike wokkiin!
Nimetön (varmistettu kirjoittaja) –
Nimetön (varmistettu kirjoittaja) –
Tuukka (varmistettu kirjoittaja) –
Peter (varmistettu kirjoittaja) –
Huippu!
Jonas Westerlund (varmistettu kirjoittaja) –
Kevyemmästä päästä vaikka scotch bonnetin ei pidäkään tykittää. Hienosti menty etukenossa inkivääriin joka natsaa oikein hyvin hedelmällisyyteen.
Nimetön (varmistettu kirjoittaja) –
En ole vielä testannut mutta virkistävää saada vaihtelua chileihin
Tero (varmistettu kirjoittaja) –
Odotukset oli korkealla, mutta jäi täyttymättä. Ainesosat ovat järjestyksessä: viinietikka, sipuli, paprika ja sitten vasta chili – ja se maistuu, tai paremmin on maistumatta. Taustalta paistaa jokin mauste, mikä on vielä jäänyt mysteeriksi, ehkä kurkuma. Curryyn voisi sopia tai äyriäisille.
Timi R (varmistettu kirjoittaja) –
Etikan huomaa ensimmäisenä. Onhan se ensimmäinen ainesosaluettelossa. Chilin maistaa. Inkivääri jää ikävä kyllä piiloon.
Aika vetelää kastiketta.
Polte 1/5
Maku 2,5/5
Kimmo (varmistettu kirjoittaja) –
Tykästyin Poppamiehen Scotch Bonnet soosiin, mutta tässä liikaa inkivääriä omaan makuun.
Verner (varmistettu kirjoittaja) –
Todella hyvä, inkivääri maistuu hyvin.
Kalle –
Polte keskitasoa, ehkä alle riippuen tietenkin omasta taustasta. Maku on todella hyvä esim pannukasvisten kanssa. “Etikan itkijät” on kyllä makealle suunsa totuttaneet. Kaikki joilla olen maistattanut ovat tykänneet. Meillä tämä tyhjeni ensimmäisenä 6 pullon setistä. Ainoa miinus itse pullolle kun ei ole tippanokkaa. Suosittelen!
Antti (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvä kastike
Nimetön (varmistettu kirjoittaja) –
En tiedä mihin tulisuus jäi, maku oli pettymys.