Ainesosat: Nopal-Kaktus, vihreä Habanero-chili, viinietikka, sipuli, limemehu, suola, valkosipuli ja SINAPPIuute.
Ravintosisältö 100 grammaa kohden
Energiaa: 101 kJ / 24 kcal
Rasvaa: 0,1 g
– josta tyydyttyneitä: 0 g
Hiilihydraatteja: 4,6 g
– josta sokeria: 2,3 g
Proteiinia: 1,1 g
Suolaa: 6,1 g
Janek –
Tulisuus: 1,5/5
Maku: 3,5/5
Kastike, jossa tuntuu selkeästi Habaneron maku. Etikkaisuutta on myös havaittavissa. Kaktus tuo makuun myös makeutta ja kirpeyttä, joka luo uniikin luonteen kastikkeelle. Poltetta on yllättävänkin paljon. Sopisi varmasti meksikolaisen ruoan kanssa!
Emma (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvän makuinen
Kalle K. (varmistettu kirjoittaja) –
X
Jussi A. (varmistettu kirjoittaja) –
<3
Riku (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvä
Matti (varmistettu kirjoittaja) –
Peukku
Mikko N. (varmistettu kirjoittaja) –
Aavistuksen punaista kastiketta terävämpi maku, tämäkin toimii hyvin useimpien lämpimien ruokien kanssa
Petri A. (varmistettu kirjoittaja) –
erinomainen
Nimetön (varmistettu kirjoittaja) –
Toimii melkein missä vaan, mutta erityisesti, jos ruoka kaipaa vähän happoa tulisuuden lisäksi. Varma valinta tacojen ja tortillojen päälle, mutta testaa myös lasagnen kanssa.
Jaakko (varmistettu kirjoittaja) –
Vähän on tainnut resepti muuttua sitten viime kohtaamisen, mutta edelleen ihan kiva nopal-soosi.
Asmo Halinen (varmistettu kirjoittaja) –
Nopal-kaktuksen hedelmäliha tuo tähän persoonallisuutta. Potkuakin on.