Ainesosat: Paahdettu punainen paprika, vesi, Aceto Balsamico di Modena IGP (12%) (viinietikka, rypälemehutiiviste), omenaviinietikka, Calabrian -chili (6%), sitruunamehutiiviste, sokeri, luonnollinen aromi, suola, mausteet, kuivattu Porcini SIENI, sakeutusaine: ksantaanikumi.
Ravintosisältö 100 grammaa kohden
Energia: 174 kJ / 41 kcal
Rasvaa: 0 g
– josta tyydyttyneitä: 0 g
Hiilihydraatteja: 7,4 g
– josta sokeria 6,6 g
Kuituja: 3,5 g
Proteiinia: 1,2 g
Suolaa: 2,0 g
Mika L. (varmistettu kirjoittaja) –
Tein ostopäätöksen pullon ja alkuperämaan perusteella Italian ollessa lähes tuntematon maa hot sauce universumissa, mutta rakastuin välittömästi maistettuani kyseistä soosia. Kohtalaisen mieto polte mahdollistaa runsaidenkin määrien nauttimisen kerralla. Suosittelen kokeilemaan.
Timi R (varmistettu kirjoittaja) –
Erittäin mieto mutta herkullinen kastike. Sopii pitsaan tai leivän päälle tabascon korvikkeena. Kokeilin nuudeliin mutta muut mausteet peittivät tämän alleen.
Petri H. (varmistettu kirjoittaja) –
Ihan ok, mutta vähän turhan paljon maistuu ne sienet?
Nimetön (varmistettu kirjoittaja) –
Ei poltetta. Aika turha.
Vili –
Erittäin maukas, mutta mieto soossi! Pizzan päällä oikein hyvää, mutta potkua kaipaisin hivenen lisää.
Mikko (varmistettu kirjoittaja) –
Aka Mison tapaan “umaminen”. Erittäin maukas, eikä niinkään tulinen. Mielummin tätä pizzan päälle kuin tabascoa tai srirachaa
Tom V. (varmistettu kirjoittaja) –
Aika mieto , mutta hyvänmakuinen !
Mikko I. (varmistettu kirjoittaja) –
Maukas ja umaminen
Tero Huikko (varmistettu kirjoittaja) –
Uusi ketsuppi. Tätä menee joka paikkaan. Mikään ei maistu juuri samalta. Forza Italia!
Nimetön (varmistettu kirjoittaja) –
Erinomaisen makuinen lisäkastike!
Jukka (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvä yleismauste,ei liian tulinen👍
Riku (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvä
Matti Immonen (varmistettu kirjoittaja) –
Huippu, sopii ruokaan kun ruokaan. Kannattaa testata
jarmo p. (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvä, mieto kastike, kannattaa testata!!
Matti Kovero (varmistettu kirjoittaja) –
Käy hyvin mm pizzapohjan perustaksi. Mieto.
Nimetön (varmistettu kirjoittaja) –
Ok
Samppa (varmistettu kirjoittaja) –
Ihan ok, vähän mieto.
Matti (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvä soosi
Kurokuroe (varmistettu kirjoittaja) –
Miedohko ketsupin korvike, maku on hyvä ja sopii hyvin ruokapöytään sekä usean ruuan kanssa.
Aleksi Mikkola (varmistettu kirjoittaja) –
Mieto potku, mikä aiheuttaa sen, että tuotetta kuluu normaalia enemmän. Maku on sellaisenaan melko omituinen omaan kieleen, mutta eilen kokeilin ensimmäistä kertaa kanakebabin ja ranskalaisten mausteena – toimii loistavasti. Samaten uskoisin soveltuvan pizzaan, kuten mainostettiinkin.
Ville (varmistettu kirjoittaja) –
Melko mieto, päästää ruuan omat aromit hyvin läpi eikä hallitse niiden ylitse.
Nimetön (varmistettu kirjoittaja) –
Maukas kastike. Miedon tulinen. Suosittelen.
Jani P (varmistettu kirjoittaja) –
Erinomainen mieto soosi pizzaan. Soosissa makuna olevien sienien umami tuo muut maut ruuasta loistavasti esille. Tämä menee tilausten vakiovalikoimaan. Ainoa huono puoli soosissa on se ettei tämä kestä kovin kauan ennen kuin loppuu. Vahva suositus
Krister Saven (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvä tämäkin on mutta otan mielummin extra hotin.
Krister Saven (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvä perus soosi. Ei tulinen.
Nimetön (varmistettu kirjoittaja) –
Extra hot on parempi vaihtoehto
Marianne (varmistettu kirjoittaja) –
Erinomaista pastaruokien ja pizzan kanssa. Myös roiskeläppä nousee seuraavalle levelille.
Mikko (varmistettu kirjoittaja) –
hyvä mieto yleissoossi
Tero (varmistettu kirjoittaja) –
Pizzan päälle hyvä
Nimetön (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvä, keskivertoa parempi kastike. Menee melkein minkä vaan aterian kanssa.
Jukka Pekkanen (varmistettu kirjoittaja) –
Erinomainen pizzaan
Auli J. (varmistettu kirjoittaja) –
Todella hyvä pizzasoosi!