Torchbearer Garlic Reaper Hot Sauce 142g

15,90 

Ensimmäinen ainesosa tässä tulisessa kastikkeessa on Carolina Reaper-chili, ja toinen ainesosa on valkosipuli – tuloksena sekä mukava polte että herkullinen maku. Garlic Reaper on erilainen kuin mikään aiemmin maistamasi kastike. Siinä on rikas öljypohja, joka antaa sille kermaisen tekstuurin, ja jossa on juuri riittävästi mausteita valkosipulin pyöristämiseksi. Jotkut sanovat, että se on paras pizzakastike koskaan, jotkut rakastavat sitä burritoissa tai pastakastikkeena. Se käy myös hienosta marinadista tai voileipälevitteestä. Rajoituksena on vain mielikuvituksesi.

Hot Ones – Kausi 8 – Siipi 7 – 116.000 Scovillea

Alkuperä: Mechanicsburg, Pennsylvania, USA

Sisältö: 142 g

(21 tuotearviota)

Varastossa

Parasta ennen: 13.02.2026
Vain 4 jäljellä varastossa!

Ainesosat: Carolina Reaper -chili, valkosipuli, rypsiöljy, vesi, väkiviinaetikka, limemehu, rakeinen valkosipuli, sinappijauhe, chilijauhe ja suola.

Allergeenit: Sinappi

Ravintosisältö / 100g:
Energiaa: 1046 kJ/kcal 250
Rasvaa: 22 g
josta tyydyttyneitä: 1,5 g
Hiilihydraatit: 12 g
josta sokereita: 1,5 g
Proteiinia: 3 g
Suolaa: 0,83 g

Säilytä alle +6 °C avaamisen jälkeen.

Lisätiedot

Paino 0,3 kg (kilogramma)
Tulisuus

Chililajike

Valmistaja

Torchbearer Sauces

TorchBearer Sauces was founded by Vid, Ben, and Tim, three guys in their 20s with a knack for creating tasty condiments, fiery hot sauces, and tasty recipes with them. Besides creating a range of table sauces and enough recipes to fill a book, TorchBearer has also been turning heads with the world’s first habanero cheesecake. So how did TorchBearer start, you ask? Well, like many great inventions, the sauce itself started as a fluke. Vid and Ben just happened to have lots of extra habaneros in their gardens that they didn’t want to go to waste. As a result, they decided to create a habanero preserve. Little did they know that it ended up tasting better than anything on the market —so, naturally, they decided to share a good thing. The three guys took a few days off work, drove from Pennyslvania to Texas—and back (over 72 hours!)—and picked up 666 pounds of habanero peppers. They spent two weeks of chopping, bagging, and freezing the peppers so they’d have enough for the upcoming winter. It wasn’t long before they were making all the sauces themselves, by hand. Armed with temporary labels and their first full batch of sauce, it was now time to see if the world was ready. The guys went down to the Cajun Hot Sauce Festival in Louisiana and won three national awards with their sauces. More awards started coming and it wasn’t long before the word started getting out. The End. Okay, well not quite The End. The guys are still hitting the hot sauce festivals and coming up with new concoctions all the time.

21 arviota tuotteelle Torchbearer Garlic Reaper Hot Sauce 142g

  1. Sean (varmistettu kirjoittaja)

  2. Sean (varmistettu kirjoittaja)

    This is an amazing sauce for pizza and pasta in my opinion! It has a strong garlic taste and the reaper flavor is really there so if you like very hot stuff, this is for you!

  3. Tuukka S. (varmistettu kirjoittaja)

    Todella tulinen valkosipulinen soosi.

  4. Erno-Ilari P. (varmistettu kirjoittaja)

    Tämä kastike on oman makuni kannalta varsin tulinen ja sen myötä käytän sitä varovaisemmin, kun ehkä muita miedompia kastikkeita. Pidin kuitenkin mausta ja käytän aika-ajoin muiden kastikkeiden kanssa.

  5. Mikko (varmistettu kirjoittaja)

    Polttaa mielestäni kovempaa kuin Ultimate annihilation. Valkosipulin maku on ihan mukava ja tietenkään ei tuoretta valkosipulia muistuta. Hyvä Wingsien päällä ja salee Pizzankin.

  6. Tero Syvaniemi (varmistettu kirjoittaja)

    Parasta pitsan, uunileipien ja muiden juustoisten makujen päälle. Tuima mutta samalla lempeän valkosipulinen.

  7. Mikko I. (varmistettu kirjoittaja)

    Omasta mielestä tulisempi kuin ultimate annihilation. Valkosipulin maku on vahva, mutta mikään korvike valkosipulin käytölle tämä ei ole ruuassa.

  8. Mikko (varmistettu kirjoittaja)

    Jotenkin yllättävän raju kastike, mutta myös todella maukas

  9. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

    Powerful heat, delicious in taste. Great for direct use or mixed with mayo in burgers. Top!

  10. Tero (varmistettu kirjoittaja)

    Hiipivä pitkä tulisuus, joka neutraloituu selleritikuilla yllättävän tehokkaasti. Ei ehkä oikein siipien kaveriksi, mutta kuten muut ovat todenneet varmasti hyvä vaikkapa pizzan päälle.

  11. Pinja (varmistettu kirjoittaja)

    Yllättävän tulinen, valkosipuli maistuu

  12. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  13. Ville M. (varmistettu kirjoittaja)

    Valkosipulin maku on vahva muttei jyräävä. Polte on vahva ja alkaa välittömästi paristakin tipasta. Kuitenkin kokonaisuus pysyy vielä nautittavassa määrissä. Toki jos lusikkakaupalla soosia sotkee ruuan sekaan, niin useimmilla voi alkaa jo tuntua. Mutta omaan makuun tässä ollaan just sweet-spotissa maun ja tulisuuden suhteen. Kyllä Torchbearer tietää mitä tekee!

  14. jarkko (varmistettu kirjoittaja)

    Todella hyvä maku ja potkua löytyy

  15. Akseli L. (varmistettu kirjoittaja)

    Erittäin valkosipulinen ja tulinen. Potkii nimellisiä scovillejaan paljon kovempaa, esimerkiksi Poppamiehen 10/10 330k scovillea ei tunnu läheskään yhtä tuliselta kuin tämä “vaivaisella” 116k. Soosi on melko öljyinen ja varsin erilainen kuin monet muut chilisoosit. Ihan kokeilemisen arvoinen mutta en ehkä uusiksi ostaisi kuitenkaan enään.

  16. Aino (varmistettu kirjoittaja)

    Tätä menee päivittäin lähes joka aterialla. Menee leivän, omeletin, pastan ja pizzan päällä. Sopii lähes mihin tahansa ruokaan thaikkuruuasta burritoihin, you name it. Sopivan tulista ja maistuu hyvälle 🔥👍 Kehun tätä aina kavereille.

    Kuva #1 kohteestaAino
  17. penthouse92 (varmistettu kirjoittaja)

    Helvetin hyvä valkosipulisoosi jossa on makua ja potkua

  18. Martin (varmistettu kirjoittaja)

    Hot hot hot garlic

  19. Kimmo (varmistettu kirjoittaja)

    Potkua riittää. Maku on hyvä jos ehtii polttelulta maistaan 😅

  20. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

    Soosi on paksua, joten vähän sama ongelma, kuin muiden valmistajan tuotteiden kanssa – pullonsuu tukkeutuu.

  21. Harri S. (varmistettu kirjoittaja)

    Todella maukas kastike jossa todella hyvä lempeä polte.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *