Tabasco Roasted Pepper Hot Sauce 148ml

11,90 

Mitä tapahtuu, kun keräät tertullisen punaisia chilejä ja paahdat niitä hitaasti avotulella? Saat TABASCO® Roasted Pepper Saucen pääkomponentin. Jokainen erä savuchilimurskaa sekoitetaan tuoreeseen valkosipuliin, sipuliin, basilikaan ja balsamiviinietikkaan ainutlaatuisen kastikekokemuksen luomiseksi. Tämä punainen kastike tuo esiin piilotetut mahdollisuudet jokapäiväisissä aterioissa. Lisää sitä grillausmarinadeihin, voileiville, äyriäisiin, keittoihin, pastoihin ja mihin tahansa muualle. Mikä täyteläinen makujen kerrostuma!

Alkuperä: USA

Sisältö: 148 ml

(1 kokemus)

Varasto loppu

Tiedota kun tuotetta on taas varastossa.

Turvallinen kauppa

Ainesosat: Balsamietikka, vesi, sokeri, suola, paahdettu valkosipulijauhe, paahdettu sipulijauhe, paahdettu Tabasco -chili, basilikajauhe, hiivauute, salottisipulijauhe ja ksantaanikumi E415.

Säilytä alle +6 °C avaamisen jälkeen.

Lisätiedot

Paino 0,341 kg
Chililajike

Tulisuus

Valmistaja

Tabasco

Tabasco on yhdysvaltalaisen McIlhenny Companyn valmistama tulinen chilikastike. Se valmistetaan kypsistä tulisista Tabasco-chileistä (Capsicum frutescens 'Tabasco'), etikasta ja suolasta, ja sitä ikäännytetään jopa kolmen vuoden ajan tammitynnyreissä. Tabascon keksi louisianalainen mauste- ja kastikeharrastaja Edmund McIlhenny 1800-luvun puolivälissä. McIlhenny kasvatti chilipaprikoita ja alkoi etsiä menetelmää niiden säilömiseen. Hän keksi jauhaa paprikoiden siemenkotia ja säilöä ne suolalla. Kun tulos oli onnistunut, hän nimesi kastikkeen Tabascoksi kuumaa ja kosteaa tarkoittavan intiaanikielisen sanan mukaan. Tabascoa valmistetaan edelleen alkuperäisellä menetelmällä. Chilipaprikat korjataan syyskuun ja joulukuun välisenä aikana. Niiden siemenkodat jauhetaan ja niihin sekoitetaan suolaa. Seoksen annetaan kypsyä tammitynnyreissä kolmen vuoden ajan, jolloin kastike saa täyteläisen mausteisen arominsa. Kypsyttämisen jälkeen seoksesta poistetaan ylimääräinen neste ja siihen lisätään tislattua etikkaa. Sitä sekoitetaan vielä jatkuvasti kuukauden ajan, minkä jälkeen siitä poistetaan jäljelle jääneet kuoret ja siemenet. Lopuksi kastike pullotetaan ja pakataan pahvilaatikoihin. Tabascosta on myös kaksi tulisempaa versiota, Habanero Tabasco ja tulisimpana Scorpion Tabasco. Lisäksi on miedompaa Green Pepper Saucea ja muita muunnelmia, kuten esimerkiksi valkosipulilla maustettua Garlic Pepper Tabascoa, Chipotle Tabascoa, Sweet & Spicy Tabascoa, Buffalo Style Hot Sauce Tabascoa ja Spiced Salt Tabascoa.

1 arvio tuotteelle Tabasco Roasted Pepper Hot Sauce 148ml

  1. J-V Heikkilä (varmistettu kirjoittaja)

    erinomainen

Lisää kokemus tuotteesta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *