Miss Klose Pork Rub 150g

7,50  6,00 

Nimestään huolimatta sekoitus on varsinainen grillimestarin yleismauste, joka sopii yhtä hyvin broilerille. Kokeile myös BBQ-lohelle.

Miss Klose Pork Rub sopii mausteeksi kaikelle porsaanlihalle. Kokeile myös kanalle, kasviksille tai vaikka burgeripihville. Sopii myös yleiseen maustamiseen kotikeittiössä. Hiero mausteseos ennen kypsennystä lihan pintaan. Käytä noin 2-3 rkl kiloa kohden.

Alkuperä: Suomi

Sisältö: 150 g

(1 kokemus)

Varastossa

Kaikki mausteet -15%
Parasta ennen: 31.07.2024
Turvallinen kauppa

Ainesosat: Vuorisuola Granula 29 %, Ruokosokeri, Savustettu Paprika, Valkosipuli, Sipuli, Korianteri, Basilika, Sinappi. Ei sisällä keinotekoisia aromivahventeita.

Allergeenit: Sinappi

Valmistaja

Miss Klose

Miss Klosen rubit on valmistettu laadukkaista mausteista Suomessa ilman keinotekoisia aromivahventeita. Kaikki maustesekoituksemme ovat myös gluteiinittomia. Tuotteiden resepteistä vastaavat Miss Klose Smokery & Barbecuen grillimestarit, jotka tuntevat suomalaisen grillaajan tarpeet ja makunystyrät sekä kansainväliset BBQ-trendit.

Ostamalla Miss Klosen rubeja saat laadukkaat ja tuoreet mausteet juuri oikeissa suhteissa valmiiksi sekoitettuna ja kokoneiden grillaajien testaamana. Mausteemme on pakattu pussiin, joka takaa pitkän säilyvyyden. Yhdellä Miss Klose rub-pussilla maustat noin neljä kiloa lihaa tai kasviksia.

Säilytä mausteet kotona kuivassa ja pimeässä. Mausteet pysyvät käyttökuntoisina kolme vuotta pakkauspäiväyksestä.

Lisätiedot

Paino 0,165 kg

1 arvio tuotteelle Miss Klose Pork Rub 150g

  1. stefan l. (varmistettu kirjoittaja)

    Vahvistettu arvosteluVahvistettu arvostelu - katso alkuperäinenUlkoinen linkki

    Possu rakastaa tätä, kassler pihvit rubbasin tällä ja voi että oli hyvää.

Lisää kokemus tuotteesta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.