Miss Klose Beef Rub 150g

7,90 

Karkearakenteinen maustesekoitus sopii parhaiten pitkään kypsennettäviin lihoihin mutta myös meksikolaisvaikutteiseen papupaistokseen.

Miss Klose Beef Rub sopii mausteeksi erityisesti kaikelle naudanlihalle. Kokeile myös karitsan ja riistan kanssa. Sopii myös yleiseen maustamiseen kotikeittiössä. Hiero mausteseos lihan pintaan ennen kypsennystä. Käytä maun mukaan noin 2-3 rkl kiloa kohden.

Alkuperä: Suomi

Sisältö: 150 g

(2 kokemusta)

Varastossa

Parasta ennen: 31.07.2023
Turvallinen kauppa

Ainesosat: Vuorisuola Granula 39 %, Ruokosokeri, Savu-Paprika, Mustapippuri, Juustokumina, Sipuli, Oregano. Ei sisällä keinotekoisia aromivahventeita.

Valmistaja

Miss Klose

Miss Klosen rubit on valmistettu laadukkaista mausteista Suomessa ilman keinotekoisia aromivahventeita. Kaikki maustesekoituksemme ovat myös gluteiinittomia. Tuotteiden resepteistä vastaavat Miss Klose Smokery & Barbecuen grillimestarit, jotka tuntevat suomalaisen grillaajan tarpeet ja makunystyrät sekä kansainväliset BBQ-trendit.

Ostamalla Miss Klosen rubeja saat laadukkaat ja tuoreet mausteet juuri oikeissa suhteissa valmiiksi sekoitettuna ja kokoneiden grillaajien testaamana. Mausteemme on pakattu pussiin, joka takaa pitkän säilyvyyden. Yhdellä Miss Klose rub-pussilla maustat noin neljä kiloa lihaa tai kasviksia.

Säilytä mausteet kotona kuivassa ja pimeässä. Mausteet pysyvät käyttökuntoisina kolme vuotta pakkauspäiväyksestä.

Lisätiedot

Paino 0,165 kg

2 arviota tuotteelle Miss Klose Beef Rub 150g

  1. stefan l. (varmistettu kirjoittaja)

    Vahvistettu arvosteluVahvistettu arvostelu - katso alkuperäinenUlkoinen linkki

    Erittäin hyvänmakuinen.

  2. Esakimmo Auvinen (varmistettu kirjoittaja)

    Vahvistettu arvosteluVahvistettu arvostelu - katso alkuperäinenUlkoinen linkki

    Oiva rub mm. kuivalihan maustamiseksi

Lisää kokemus tuotteesta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.