Ainesosat: Paahdettu punainen paprika, vesi, Aceto Balsamico di Modena IGP (11%) (viinietikka, rypälemehutiiviste), omenaviinietikka, Calabrian -chili (8%), sitruunamehutiiviste, sokeri, suola, mausteet, luonnollinen tryffeli aromi, luonnollinen aromi, kuivattu Porcini SIENI, sakeutusaine: ksantaanikumi, tryffeli ja valkosipuli.
Ravintosisältö 100 grammaa kohden
Energiaa: 196 kJ / 46 kcal
Rasvaa: <0,1 g
– josta tyydyttyneitä: <0,1 g
Hiilihydraatteja: 9,8 g
– josta sokeria 6,1 g
Kuituja: 1,0 g
Proteiinia: 1,2 g
Suolaa: 2,4 g
Matti Immonen (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvä kastike ja sopii useimpiin ruokiin
Sami S. (varmistettu kirjoittaja) –
Erikoisen makuinen. Ei oikeastaan lainkaan tulinen, mutta melko umamimainen. Valitettavasti kokonaisuuden hieman pilaa outo palanut sivumaku.
Nimetön (varmistettu kirjoittaja) –
Maukas kastike. Suosittelen.
Jani P (varmistettu kirjoittaja) –
Tämä kastike jakaa varmasti mielipiteet kahtia. Maku on erittäin intensiivinen ja umaminen jo aika pienissäkin määrissä eli tätä ei kannata lappoa pitsan päälle ihan samalla mittakaavalla kuin Firellin perussoosia. Itse pidän tästäkin kovasti mutta liian suurissa määrin tämä leikkaa jo hieman eli varovasti sen annostelun kanssa. Mikäli perussoosin porcini on mielestäsi jo liian voimakas suosittelen kuitenkin skippaamaan tämän.