Ale!

El Chivo Diablo Hot Sauce 150ml

9,90 

-17%

El Chivo Diablo Hot Sauce on jo saavuttanut mainetta naapurivaltiossa. Pirullisen värinen soosi on sekoitus punaisia Jalapeñoja sekä Carolina Reaper-chilejä, jotka antavat parastaan – eli muhkeaa tulisuutta. Ovatko makuhermosi valmiita haastamaan El Diablon?

Scoville: 323 000

Alkuperä: Ruotsi

Sisältö: 150 ml

(3 tuotearviota)

Varastossa

Parasta ennen: 13.09.2023
Turvallinen kauppa

Ainesosat: Punainen Paprika, Punainen Jalapeño Chili, Carolina Reaper Chili, Puristettu Sitruuna, Omenaviinietikka, Suola, Tuore Sipuli ja Juustokumina.

Jääkaapissa avaamisen jälkeen.

Ravintosisältö 100 grammaa kohden
Energia: 22.73 Kcal
Rasvaa: 0.33g
– josta tyydyttyneitä: 0g
Hiilihydraatteja: 5.2g
– josta sokeria 3.29g
Proteiinia: 0.81g
Suolaa: 3.33g

Brand

El Chivo

MEISTÄ Kokemuksemme tulee monien vuosien työstä perheen meksikolaisissa ravintoloissa Etelä-Kaliforniassa. Huomasimme, että Ruotsin markkinoilta puuttui varteenotettavia vaihtoehtoja niille, jotka pitävät hieman enemmän tulisesta mausta niin meksikolaisten herkkujen äärellä kuin jokapäiväisessä ruoanlaitossa. Täytämme tuon aukon vahvoilla ja maukkailla vaihtoehdoillamme. El Chivon tuotteet perustuvat aitouteen ja laatuun. Käytämme tuoreita ainesosia voidaksemme varmistua korkean standardin mukaisista tuotteista. Kastikkeemme eivät sisällä E-numeroita, sakeuttamisaineita tai keinotekoisia ainesosia. TEHTÄVÄ Tavoitteenamme on noudattaa perusarvojamme: laatu, perinne, aitous ja tyytyväiset asiakkaat. Liikkeellepaneva voima tulee perinnöllisistä arvoista, joissa aito, tyylikäs ja laadukas tuote on keskiössä. Laittamalla koko sielumme jokaiseen pulloon toivomme pystyvämme toimittamaan Ruotsin parhaat chilikastikkeet.

Lisätiedot

Paino 0.3 kg
Chililajike

,

Tulisuus

3 arviota tuotteelle El Chivo Diablo Hot Sauce 150ml

 1. VILI A. (varmistettu kirjoittaja)

  Vahvistettu arvosteluVahvistettu arvostelu - katso alkuperäinenUlkoinen linkki

  Kelpo supertulinen kastike, jonka vahvan, pistävän tulisuuden huomaa selvästi jo pullon avatessa. Kastikkeen koostumus on vahvan ja nestemäisen välimaastossa. Soveltuu moneen käyttöön jos kantti kestää.

 2. Henri Hämäläinen (varmistettu kirjoittaja)

  Vahvistettu arvosteluVahvistettu arvostelu - katso alkuperäinenUlkoinen linkki

 3. Marko Lehtoranta (varmistettu kirjoittaja)

  Vahvistettu arvosteluVahvistettu arvostelu - katso alkuperäinenUlkoinen linkki

  Tämä potkaisi heti mukavasti. Eikä liian makea ainakaan omaan makuun.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.