Da Bomb Evolution Hot Sauce 142g

21,90 

Esittelyssä Da Bomb Evolution! Tämä uusi versio laajalti hypetetystä alkuperäiskappaleesta (Da Bomb Beyond Insanity) sisältää paljon samaa tulisuutta, mutta runsaasti makua. Tulipunaiset ja tultasyöksevät Scorpion -chilit ovat tasapainossa runsaiden mausteiden, kuten paprikan ja kurkuman, sekä myös sokerin, valkosipulin ja sitruunan kanssa. Näistä syntyy maku, joka pysäyttää sinut aloillesi niin mausteisuudellaan kuin poltteellaan. Häivähdys hienoista yrtteistä, kuten korianterista ja mintusta, antaa kuitenkin entistä enemmän aihetta haluta lisää tätä eliksiiriä.

Tämä soosi on tarpeeksi tulinen sytyttämään ystäväsi seuraavassa siipihaasteessanne, mutta tarpeeksi maukas toimimaan pöytämausteenakin!

Sisältö: 142 g

Alkuperä: Kansas (USA)

Varastossa

Parasta ennen: 30.09.2024
Turvallinen kauppa

Ainesosat: Punainen Scorpion Chili, Vesi, Etikka, Suola, Mausteet (mukaan lukien Paprika ja Kurkuma), Jauhettu Valkosipuli, Ruokosokeri, Valkosipulijauhe, Ekstra-neitsytoliiviöljy, Sipulijauhe, Sitruunamehutiiviste, Korianteri, Minttu

Jääkaapissa avaamisen jälkeen.

Brand

Da Bomb

The Hot Sauce that everyone loves to hate - it’s Da’Bomb! Da’Bomb comes in four levels of pain: Ghost Pepper at 22,800 Scovilles, Beyond Insanity at 135,600 Scovilles, Ground Zero at 321,900 Scovilles, and The Final Answer at a killer 1.5 million Scovilles! They’re explosive!

Lisätiedot

Paino 0.3 kg
Tulisuus

Chililajike

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Da Bomb Evolution Hot Sauce 142g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.